ІІ НАЦИОНАЛЕН КВАЛИФИКАЦИОНЕН ТУРНИР “Свети Хуберт”, за жени

ІІ НАЦИОНАЛЕН КВАЛИФИКАЦИОНЕН ТУРНИР “Свети Хуберт”, за жени

 bend

Български ловен женски клуб “Бендида” със съдействието на Националното ловно-рибарско сдружение “Съюз на ловците и риболовците в България” организира ІІ Национален квалификационен турнир “Свети Хуберт”, за жени.

Турнирът ще се проведе на  05 септември 2015 година в град Хисаря.

Правила: Ще се спазва международния правилник за провеждане на състезания за ловци с кучета, работещи със стойка – /”Св.Хуберт”/

Участници: В турнира тази година освен членовете на БЛЖК „БЕНИДА“ имат право и ще бъдат поканени да участват всички жени-ловци членове на на НЛРС-СЛРБ, имащи желание да се състезават и притежаващи собствено куче, работещо на стойка Класиране и излъчване на дамски отбор:

В турнира ще имат право да се състезават всички жени членове на НЛРС-СЛРБ, притежаващи собствено куче, работещо на стойка. Класирането от 1 до 3 то място ще бъде между всички участнички в турнира, но отбора, който ще представлява БЛЖК БНЕДИДА и НЛРС-СЛРБ ще бъде сформиран от първите в класирането, които имат доказано родословно куче.

Записване и такса участие: С цел по-добра организация на турнира призоваваме всички жени, които имат желание да се състезават да се запишат предварително като изпратят на мейл: bljk_bendida@abv.bg попълнена бланка за участие (http://www.club-bendida.com/files/Bendida_2015.pdf) или се обадят на отговорника за турнира г-жа Соня Андонова, зам. председател на Бендида на тел.: 0889 33 54 25.

Таксата за участие в турнира е 20 лв.

Съдиите на турнира, както точното място на полетата и часа на започване ще бъдат публикувани по-късно.

 

Включете се в дискусионния форум за този пост

0 Comments

You must be logged in to post a comment.

Leave A Reply