Циганите като пирани ще ни довършат

 

Който и днешен политик да запитате, какво мисли за бъдещето на циганите в държавата, няма да получите конкретен отговор. Първо – защото днешните политици не са политици, а крадци, и второ – защото циганската общност е приоритет за всяка партия.
1231917372_ciganski
Ако имаше истинска демокрация в България, настоящето и бъдещето на държавата нямаше да зависи от циганските гласове! За циганите официално е прието да не се говори, да не се закачат и да се премълчават престъпленията им, като цирей на носа, който те загрозява, и е някаква нежелана част от теб, но някак го приемаш, и преглъщаш.

Всеки човек си има душевни и телесни недостатъци, а ние българите сме приели, че циганите са нашия кусур. Самите те почти не са виновни за „възловото” положение, в което се намират спрямо държавата и останалите граждани от български произход. Не е луд, който изяжда зелника, а който му го дава!

Политиците и по-точно комунистите създадоха условия за паразитното им развъждане, с цел по-късно да се възползват от електоралните им гласове. Всичко тръгна като малка снежна топка, но вече се превърна в снежна лавина, която помита и унищожава всичко по пътя си. В една толкова малка държава като нашата, при една установена от мутри и комунисти анархия, това е прекрасна жизнена среда за размножаване на всякакви паразити.

cig1

 

Циганите все повече се множат и ще имат все по-решаващо значение за бъдещето на държавата ни. И тъй като 90% от тях са недостатъчно образовани, обременени от генетични и общностни деформации, те ще станат лесен материал за обработка и консумация на антибългарски формирования. Ще застанат на първа линия в едно бъдещо стълкновение с етническите българи и мръсни, и грозни сили ще ги използват, за да унищожат държавата ни.

Кой не би се гордял с цигани като д-р Чирков, цигуларя Венци и всички мургави музиканти, които вливат живец край нас чрез музиката си? Но те са единици, в сравнение с представители на циганския етнос като фамилията Зрънкови,  цар – Кирови и всички, населяващи гетата в големите градове, селата и махалите на държавата. Те се изхранват предимно със социални помощи, кражби и грабежи над останалите граждани на държавата. Това обаче ще има край и тогава всичко ще излезе от релси.

Не политически, расов или етнически сблъсък ни предстои! Очаква ни обикновен глад, на човешки същества! Те ще тръгнат срещу закони (които и сега не признават), срещу българите, срещу държавата и ще изгризат всичко до шушка, точно както пираните изяждат за минути падналата в реката жертва. Ще го сторят не защото много ни мразят или защото са привърженици на ДПС или БСП, а защото няма да имат друг изход.

Гладът не оставя много възможности за избор. За да оцелеем като нация е нужно да се приемат спешни, крайни мерки, както за размножаването на циганите, така и за възможностите им да гласуват на избори. Ако те бяха нормална родова формация, за 23 години досега щяха да се организират в партия или движение, а не да се оставят да ги манипулират турци или комунисти. Щом не са способни да се самоорганизират, ние трябва да определим статуквото и бъдещето им, както ги храним в момента. Трябва да го сторим в интерес на нацията и държавата, а не в някакви тясно котерийни партийни интереси! Иначе пираните идват и ………..!

cigani7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Красимир Бачков

1 Comment

  1. PIC_TOS_DR казва: -

    Да се възродят строителни войски и поне там да поработват. Има толкова пътища за оправяне и поддръжка по селата.

You must be logged in to post a comment.

Leave A Reply