Плажният дневник на една кифла – Продължение

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ден 4

10:00 ч.

Мило дневниче! Как си ти? Аз съм добре – сега седнахме с Лилето точно на плажа и решихме, че трябва да си направим план. Толкова много за вършене, толкова малко време… Ех! Трябва да се организираме някакси, казва Лилето, ако искаме да срещнем мъже. Сега мислим какво да правим – ако имаш идеи – кажи ни.

10:15 ч.

Забравих да ти кажа, че от Митко и следа няма – сигурно е бързал да се прибере за София, че да работи по кариерата ми и не е искал да ми прекъсва почивката – все пак ще имам нужда от нея, след като ще съм толкова заета като се върна… На Лилето й беше малко неудобно, че така се напи и ми говори глупости снощи, но сега много се радва за мен – даже си представяхме какво ще кажа като отида на гости в шоуто на Слави! Ах… ама да се съсредоточим – план, трябва ни план.

10:45 ч.

Суууупер идея! Лилето има гениален план – вика да си вземем надуваем дюшек и да влезем във водата с него! Хем ще се печем, хем ще сме на хладно и ще се запознаем с момчета с хубави тела… еххх! Не знам от морето ли е, дневниче, от какво, ама адски ми се иска да съм в прегръдките на силен мъж с идеален тен, леле каква съм… палавница, хихи!

11:30 ч.

Взехме дюшек и досега го надувахме… ох, останах без дъх. Лили вика да надувам дюшека бавно, а тя ще се оглежда безпомощно, за да дойде някой мъж да ни помогне… да, ама докато дойде, аз го надух. Малко ми се зави свят, та решихме да ударим по една мента със спрайт, за да се освежим преди да влезем в морето.

11:50 ч.

Юхууу от морето, дневничеее!!! С Лилето влязохме в морето бавно, за да може всички да ни огледат… Истински спасителки на плажа сме, ей! Сега се редуваме коя да лежи на дюшека, коя да го бута. Има много хора на вълните, още никой не е дошъл да се запознае с нас.

12:10 ч.

Дневниче, помощ!!! Някакво течение ли какво ни дърпа към другия край на залива… Брегът е толкова далеч! Страх ме е, има ужасно много медузи… Кой знае какви същества има още! Но сме смели с Лилето и двете ритаме колкото се може по-бързо. Ако ме опари медуза и нещо се случи с мен, да знаеш че те обичам!!! Ужасно ще е да умра толкова млада… точно сега като станах известна!!!

12:13 ч.

Аааааа!!! Докосна ме медузаааа!!!

12:14 ч.

Оффф, найлоново пликче било – изкарах си ангелите…

12:30 ч.

Мило дневниче, наближаваме брега! Слава Богу! Много се уплашихме с Лилето… дори тя каза, че май е видяла бялата светлина… но може и да е слънчасала – пълен Сървайвър беше това нашето. Нищо, ще вървим пеша по плажа, че ни е страх да се връщаме с тъпия дюшек.

12:45 ч.

ОБОЖЕГОСПОДИ!!! Ма къв е тоя плаж, тук е пълно с голи хора! Нудисти… Днес е много странен ден, мило дневниче! Защо се събличат чисто голи, не мога да ти кажа. Аз цяла година ходя на солариум, за да имам тена, който имам, ходя на фитнес, пазя диети, ходя на фризьор, маникюр, а те просто си се излагат на слънце с паласките и тлъстините – луди хора, бррр! Още едно доказателство, че с Лиленцето сме най-готините!

13:30 ч.

Хелоу от плажния бар! Всичко е добре, когато свършва добре, казал го е някой известен, все пак. Стига толкова плаж за днес – слънцето и без това е вредно. Седнахме на една лежанка с балдахин. Сега пием маргарити и си танцуваме, така лекичко, че да не изглеждаме като някакви загорели кифли, които се чудят кой да ги оправи… Толкова ни е гот с Лилето, че не ни трябват мъже! Наздраве, мило дневниче!

15:00 ч.

Кана маргарита за втора маса, моля! Хихи!

15:30 ч.

Ще ходиме на яхта, ще ходиме на яхта!!! Неизбежно беше готините мъже да се влюбят в нас! Сега дойдоха двама сладури при нас, изобщо не досаждаха. Едни такива мускулести, много секси… Та, утре са наели яхта и ни предложиха да отидем с тях на разходка! Много се вълнувам! Видя ли, видя ли! След всички глупости днес най-сетне да ни се случи нещо прекрасно!

16:00 ч.

Много съм щастлива, мило дневниче! Утре ще ходим на яхта, ще пием шампанско и ще е като по филмите! Вече ни виждам с Лилето как се печем на носа на яхтата, а сервитьорите ни носят коктейли, мъжете ни масажират, докато вълните се плискат от скоростта на яхтата… Заслужаваме го след всичко! А сега отиваме да поспим, че много маргарити ни дойдоха…

20:00 ч.

Дневниче!!! Лилито има най-щурия план! Ето как ще се запознаем с готини мъже! Как не се сетихме по-рано! Нощно къпане! Идеята е да седнем в бара, да си набележим готини мъже и после едната от нас да каже на другата на висок глас: „Ох, колко ми е горещо! Хайде на нощно къпане!” и тогава те няма да устоят и ще питат дали могат да дойдат с нас, ние ще се почудим, ще им кажем изрично, че не сме някакви лесни и после веселба, хотела, гореща нощ и нови гаджета! Гениален план!

22:00 ч.

В бара сме, много е шумно, пълно е с народ!

22:15 ч.

Ето ги пичовете – 4-5 са на една маса, с прилепнали бели тениски – много яки, има избор! Започваме с плана.

22:30 ч.

Казах на Лилето два пъти високо, че ми е горещо и хайде на нощно къпане – тайната реплика. Музиката е много силна обаче. Лили вика, че сигурно не са някакви загорелници да се бутат веднага да идват с нас, а ще дойдат след малко и ще се направят, че случайно сме се засекли! Много е хитра Лили, добре че сме заедно!

22:45 ч.

На плажа сме! Събличаме се и след малко хоп във водата! Момчетата сигурно всеки момент ще дойдат – ще ги викнем във водата при нас, те ще кажат, че нямат бански, ние ще кажем, че не им трябват… леле какви сме палавници само!

23:00 ч.

Водата беше топла на влизане, ама започна да ми става леко студено вече… Още ги няма момчетата, сигурно са ги забавили със сметката. Лиле, виж май идват! Ох, сърцето ми ще изскочи!

23:05 ч.

Не бяха те… но пък водните колела нещо подозрително се клатят… Студено ми е и пръстите ми се набръчкаха, ще кажа на Лилето да излизаме… трябва да помислим за нов план май.

23:10ч.

Дневниче!!!… Къде са ни дрехите????!

Ден 5

8:00

Мило дневниче… имахме най-кошмарната вечер в живота си! Още ми треперят ръцете, почти не съм спала… но пък праснах 2 валериана, та реших да ти разкажа какво се случи, че да ми олекне на душата преди да отидем на разходката с яхта… Нощно къпане – никога повече!

Вчера направихме това тъпо нощно къпане, уж да чакаме готините мъже да дойдат с нас… И ни откраднаха дрехите, дневниче! Представяш ли си?!?! Излизаме с Лилето от водата и дрехите ни ги няма… Търсихме по целия плаж, но нищо… добре, че се бяхме сетили да заровим чантичките си в пясъка, та поне парите, ключовете и готиното ми балсамче за устни с вкус на малини са спасени…

Та, седим на плажа с Лилето, само по прашки и чантички и се чудим как да се приберем. Чувствахме се ужасно, мило дневниче, за малко щях да се разплача! Намерихме един вестник и загубен детски пояс… та срам, не срам се покрихме и тръгнахме. Лилето каза, че трябва да вървим все едно нищо не се е случило, защото иначе ще ни видят и ще ни се смеят, а ако си ходим спокойно няма да ни обърнат внимание. Излязохме на крайбрежната и тръгнахме – аз увита с вестника, а Лилето – с пояса… Ох, пак се разтреперах… ще ти пиша след малко…

9:30

Ето ме пак, дневниче! Срещата ни с пичовете с яхтата е в 10:30… Лилето спи още – нека си почива, че много емоции ни дойдоха… Та вчера, тръгваме по крайбрежната спокойни, все едно всичко е наред. Някакви простаци ни подвикваха, но ние ги игнорирахме. Наближихме най-модната дискотека в момента, когато чухме диджеят да казва на микрофона, че… ВСЕКИ МОМЕНТ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЯВЯТ СОБСТВЕНИЧКИТЕ НА ДРЕХИТЕ, КОИТО ШЕГАДЖИИ ДОНЕСЛИ ОТ ПЛАЖА!!!… Лилето ме стисна за ръката и продължихме бавно да вървим… когато… дневниче… той каза „А, ето ги и тях!”. Цялото заведение ни гледаше, хората ни се смееха… изведнъж Лилето ме дръпна да бягаме – хвърлихме пояси, вестници и тичахме с всичка сила до квартирата без да се обръщаме. Да, с токчетата… Кошмарна нощ – мисля да се напия днес, да си забия мъж и да забравя, че се е случило…

10:00

Добри новини! В хороскопа ми днес пише, че „денят ще премине в положителни емоции… не е изключено свободните от вас да срещнат любовта на живота си, в лицето на представители на Раци или Близнаци”. Ето още: „Марс ще ви дари с мъж в третия дом или в трети негов дом – това може да е яхта, круиз, ледник или дори морж. Няма да си намерите обаче 5 лв.”  Това не го разбрах, ама мъж и яхта разбирам – след малко ще се сбъдне и ми дреме, че няма да си намеря 5 лева! Вече усещам положителната енергия от звездите. В хороскопа на Лилето пък пише да пази здравето си днес и най-вече главата – тъпо. Дали всички, които са същата зодия като Лилето трябва да си пазят главата днес… ПС: Трябва веднага да разбера момчетата какви зодии са… кой знае ;)

10:25

Чакаме момчетата пред баничарницата, както се разбрахме вчера… Предложих на Лилето да хапнем по баничка с айрян и тя ми се развика какво са щяли да си помислят за нас момчетата, ако ни видят да ядем това… Ама аз съм гладна и си взех една кифла с мармалад пък. Мило дневниче… дано не са ни видяли вчера… Добре, че сме с големите си очила, че да не ни разпозванат хората. Ето го недостатъка на славата – тя тежи…

10:35

Ето ги – наближават. Колата им изглежда скъпа, това винаги е добър знак. А… някакво Ауди… Хм, с две врати – това нали означава, че е спортно, нали?

10:45

Пътуваме към пристанището! Прекрасно е, мило дневниче! И най-вече, защото ще срещна любовта на живота си днес, най-сетне! Рак или Близнак!

11:00

Вървим към яхтата! Минаваме покрай супер луксозни яхти… Един ден, мило дневниче, сигурна съм, че моят мъж ще има такава. С белите платна, парапетчетата, със собствен капитан и някой, който работи това да ми сипва шампанско – хихи!

11:13

Подминахме вече скъпите яхти, къде може да е тази… сигурно е супер скъпа и е отделно от останалите комерсиални лодчици… Сигурно с охрана.

11:20

Ъ? Какво е това? Това не е яхта…

11:23

Яхта било, казват момчетата. Платноходна яхта, казват. Супер малка лодчица с платна. Даже мотор няма. Мило дневниче, няма да крия от теб, че отново съм ужасно разочарована… Остави това, но и момчетата са Везни и Овен… нищо общо… Сега ще говорим с Лилето какво да правим и ще ти пиша пак.

11:30

Еми ще отидем все пак… и без това малко ни е срам да отидем на плажа днес, където може да ни разпознаят хората от дискотеката. Пак ми стана гадно… както и да е… в София обаче ще кажа, че си е било истинска яхта… Което е факт на практика.

11:35

Тръгнахме. Момчетата са напазарували някакви банички за из път, а също и водка, за да е весело. На нас още не ни е весело, но пък какво – на море сме, може да го пробвам този русия. После ще разказвам, че съм правила секс на яхта – е, какво – вярно си е!

12:00

Привет от открито море, мило дневниче! Русият ме сваля много сериозно, този Овена. Не знам дали имам добро съвпадение с него, но съм чувала, че ако веднъж се събереш с Овен са много верни… ама май били скучни любовници… Лилето казва, че Везните обичали игрички – така че щяла да си поиграе с нейния, само малко да й размине, че й е лошо…

12:30

Пием водка и се печем с русия… Само че на Лили й е все по-лошо. Или е слънчасала, или е морка болест… чакай… повръща…

13:00

Сложихме Лилето да си легне в каютата долу. Много е тясно и мърляво, но при положение, че й е толкова зле и повръща, по-добре в каютата, отколкото на слънце. Везните остана при нея да я наглежда, каза.

13:30

Сега е идеалният момент да направя нещо щуро. Мисля да забия русия и да правим секс на яхтата. Като в Титаник, ама по-палаво – хихихи!!!

13:45

Мило дневниче! Започва да става горещо… Гледам вълничките как се плискат в яхтата! Ехааа… добре, че няма папараци! Леле, като се прибера колко имам да разказвам…

14:00

Мило дневниче… защо казах като в Титаник… сама предизвиках съдбата… С русия се разгорещихме, тя започна много силно да се клати… и… се обърна. Гътна се на една страна тъпото корито и чакаме някой да ни спаси сега… Добре, че всички са добре… Добрата новина е, че Лилето не повръща вече…

18:00

На брега сме и всички са добре! С Лилито се прибираме по крайбрежната, ужасно сме изтощени, целите сме мокри… Ето, минаваме покрай дискотеката от вчера. Чувам гласа на диджея на микрофона: „Ето я и победителката в нашия конкурс! Ела тук, момиче! Да, да, да – ти! Ела, ела насам”… мисля, че сочи нас с Лилето… Я да видим…

18:10

Мило дневниче! Диджеят продължава да ни вика към него, казва че съм победителка в някакъв конкурс, даже не знам какъв… Лилето забързва крачка – какво ли си е наумила тази кокошка??

18:12

С Лилето стигнахме едновременно и хванахме едновременно бутилка шампанско. Диджеят каза „честито на победителката” и пусна музика. Не разбрахме коя е имал предвид, нито защо сме спечелили конкурса… я, плакат… какво пише?… „Мис Мокра Кифла на Деня”… Много смешно…

20:00

Хороскопът позна за едно нещо – 5 лева не си намерих. Добри са… Само да бяха познали и за мъжа на живота ми… Утре заминаваме с Лилето за Какао – така решихме, омръзна ни да седим тук и да чакаме!

Ден 6

11 ч.

Мило дневниче, извинявай, че чак сега пиша… ама нали те изпуснах вчера на вълничките докато пишках и трябваше да те чакам да изсъхнеш. Но няма значение, защото с Лилето заминаваме за Какао Бийч днес! Да, дневниче, там са диджеите, там са продуцентите, бизнесмените, манекенките, футболистите… там си ни е мястото и на нас… само трябва да измислим как да стигнем до там. А, чакай че Бубето звъни.

11:45 ч.

Какао било демоде, мило дневниче! Бубето ни каза, сега говорихме с нея по хендсфрийто. И освен това ни каза една много, много голяма тайна, която обещахме да не казваме на никой и затова…

11:46 ч.

Добре де, не мога да пазя тайна от теб! Бубето ни каза, че сега известните хора ходят на Смокиня, а PR-ите им лъжат, че са на Какао. Там ходели, за да се крият от жълтите вестници. Някакъв къмпинг било – черната Златка я били снимали там по монокини. Това е, дневниче – всички са на Смокиня – там са и манекенките, актьорите, водещите, продуцентите… значи и ние трябва да сме там. Чао Какао, здравей Смокиня! Сега трябва само да измислим как да стигнем до там…

12 ч.

Дневниче, решихме такси да си вземем. Лилето вика, че сигурно няма да ни вземе повече от 10 лева. Няма как иначе с автобус да ходим… точно си направих педикюра и не мога да си представя някой селянин да ме настъпи сега… Качваме се на таксито точно.

12:05 ч.

Пътуваме. По пътя си говорим много с Лилето, мило дневниче! Сега вече сме си най-най-добрите приятелки. И като заговорихме за тайни… признах на Лилето, че знам кой открадна гаджето й миналото лято – аз. Тя пък от своя страна ми призна, че е сипвала тайно захар в кафето ми, за да надебелея. Добре, решихме, че сме квит.

12:10 ч.

Ама пък не можем да сме квит, ако не й кажа и че знам кой още спа с гаджето й миналото лято – Муцето. Лили го прие добре и се сети, че е забравила да ми каже, че пък Бубето спала с един, който познава Азис. Много мразя да крия неща от приятелките си, мило дневниче!

12:15 ч.

Но така и така пътуваме, та реших съвсем да съм честна и й казах, че нарочно й прецаках цвета на кичурите, последният път като ме помоли да я боядисам и станаха зелени, уж случайно. Няма нищо, каза Лилето, защото така или иначе тя казала на Цуци, че аз не съм си платила сметката онзи път като имахме проблеми в Син Сити. Добре – затова са приятелките – да си казват всичко!

12:25 ч.

Добре, не мога повече да си трая – аз разпространих на всички, че Лилето има неуспешна пластична операция на дупето. И на нея й олекна да си признае, че разправяла на всичките ни познати, че когато пия, пускам на всички… добре – вече няма тайни между нас! Няма нужда да й казвам, че заедно с Бубето пуснахме слуха, че Лилето взима най-малко пари за свирки…

12:30 ч.

Мисля, че наближаваме! Леле, колко много хотели – сигурно са до горе със звезди! Ето го и плажа – баровете! Много яко ще си изкараме! Колко пари каза, че иска таксиджията???

12:40 ч.

Ето ни на Смокиня, мило дневниче! Този таксиджията не стига, че миришеше на кисело зеле, ама и ни поиска 45 лева, представяш ли си? Лилито му каза, че нямаме толкова пари и ще му дадем 20 лева. Той пък заплаши да ни набие и се наложи Лилито да му даде златната си гривна Долче и Габана, която й подарих за рождения й ден… добре, че и тя не знае, че нито е Долче и Габана, нито е златна… разминахме се на косъм.

12:50 ч.

Мило дневниче, все още ходим към Смокиня… оказа се, че пътеката до плажа е ужасно дълга и е трудно с хубавите токчета и този отвратително горещ пясък. Виждаме баровете оттук, все още никой известен обаче. Лилито вика, че сега като видим някой известен трябва да седнем до него, уж случайно, за да може когато го снимат папараците да хванат и нас. А тогава, дневниче, жълтите вестници ще се зачудят кои са тези мистериозни красавици зад Валери Божинов например и ще стане интересно.

13:00 ч.

На плажа сме. Чудя се къде ли спят известните хора тук – има само палатки, не вярвам Азис да спи в палатка тук, но щом Бубето каза… Сядаме в един наистина много красив оранжев бар, тъкмо се връзва идеално с оранжевото парео на Лилето. Все още не виждаме известните… сигурно са се скрили добре с шапки и очила. Ето – този човек, който минава спокойно може да е самият Митьо Пайнера с тези големи очила и шапка. Да, готови сме с поръчката – два секс он дъ бийч, моля!

13:30 ч.

Мило дневниче! Много странни хора има тук… едни пияни, овъргаляни в пясък… Ужасно! Сега дойде един да ни пита къде сме разпънали – с Лилито го питахме „Разпънали какво?” и той умря от смях… сигурно е слънчасал. Я виж Лиле, една жена снима там – сигурно е от „Блясък”, репортерка под прикритие, хайде да се нагласим за снимка.

14:00 ч.

Снимането е ужасно уморително, мило дневниче! С Лилито гледахме да влезем в кадър, даже се наложи да минем „случайно” покрай други маси, като в същото време гледахме да позираме перфектно… еми, ще чакаме да излезе „Блясък” да се видим. Писна ни да седим тук – отиваме в следващия бар.

14:10 ч.

Мило дневниче, току що видяхме Слави Трифонов!!! Сложил си е някаква проскубана перука, шапка и очила. Той може да заблуди туристите, но нас с Лилето – не! Седнахме до него в бара. Само че е много шумно… не си чуваме приказката от музиката, а музиката не чуваме добре от силната музика от съседния бар…

15:30 ч.

Лилето се опита да разкрие Слави Трифонов – той много добре е влязъл в роля, сложил си е някакви различни зъби и й каза че се казва Капитана – ето колко много неща трябва да правим, за да се скрием от феновете. Снимахме се с него за всеки случай. А през това време се опитах да се попека, но е ужасно трудно, когато около теб постоянно минават хора, та чак те прескачат от време на време. Човекът с царевицата даже се спъна като ме видя по монокини – сигурно ме е разпознал – веднага си слагам очилата. Дано не ми остане разлика…

15:45 ч.

Сега си мислех, мило дневниче, че като и ние станем известни ще трябва да идваме на Смокиня на море. Ще си вземем палатка, ще й сложим климатик, за да не ни е горещо. Ще се печем по монокини на бара, а пред нас ще има опашка от репортери, които искат да ни снимат. А в съседната палатка ще е сигурно Митьо Крика и ще си станем приятели. Къмпингът има някакви неудобства, но сякаш са по-малко от тези на славата…

16:00 ч.

Изкъпахме се в морето, ама сега ни се пишка – къде ли е тоалетната?

16:03 ч.

Питахме на бара къде е тоалетната и те ни казаха – където ни харесва зад бара. Не разбирам – не видяхме никъде друга сграда зад бара… Да питаме на следващия?

16:13 ч.

Казаха в капана да отидем – по пътеката между караваните и там е. Тъкмо може и да хапнем.

16:30 ч.

Мило дневниче, вече много ни се пишка с Лилето! Стигнахме до капана и имаше гигантска опашка за тоалетната, а таксата е 1 лев! Толкова голяма опашка може да значи само едно – сигурно взимат кокаин, както в София в онова заведение как се казваше… ех, забравих – нищо, сервитьорката ни показа една друга тоалетна и сега отиваме натам.

17:05 ч.

Дневниче… това беше най-ужасното преживяване в живота ми! Влязохме в тоалетната и ааааа… Трябваше да чакаме на опашка, а като влязохме се оказа, че тоалетна даже няма, а има клекало – като на селото на Лилето. Кошчето преляло от хартии… ох, стига толкова детайли! Вратата не се затваряше и затова трябваше да я държа с една ръка, докато… много неудобно. През цялото време трябваше да внимавам и да не опишкам любимите си розови обувки. И после, дневниче, докато се опитвах да си извадя кърпички от чантичката загубих равновесие… и си СЧУПИХ ЛЮБИМИЯ НОКЪТ от ноктопластиката в стената, докато се опитвах да не падна в гадната дупка… Бррр! Не знам как го преглъщат известните това…

17:30 ч.

Седнахме в един друг бар. Поне е красиво, има завеси и палми, само че няма други хора почти. Небето започва да се смрачава, дано не завали!

17:45 ч.

Заваля! Порой! Хората се изпокриха по палатките, от тавана в бара ни капе. Започва и да гърми… Плажният ни ден приключи явно. Лилето вика да ходим и да си хванем такси от пътя!

18:00 ч.

Мокри сме до кости, няма жива кола на пътя, да не говорим за такси! А, ето един Мерцедес ни приближава. Махай, махай, момиче!

18:15 ч.

Мило дневниче! Ето го нашият принц на бял кон – Калин! Пътува точно в нашата посока и предложи да ни закара. А Мерцедеса му е някакъв бъдещ модел – AMG нещо си – уникален. С кожен салон, климатроник и ксенонови фарове. Даде ни даже кърпа да седнем на нея отзад, за да не намокрим тапицерията. Лилето го гледа с влажен поглед, ама си е за мен, съжалявам.

18:30 ч.

Каза, че сме много красиви и Смокиня е прекалено ниска топка за нас. Има собствено заведение в Созопол. Казах на Лилето на ушенце, че си е пу за мен и нея я хвана яд, че го казах първа.

18:40 ч.

Каза, че си имал собствен бизнес лятото на морето, а зимата бачкал в неговата кръчма в Банско. Дали не ударих шестицата от лотарията, а? А, да – каза и че най-добрият му приятел е управителят на Най клуб. Ако сме искали да го питал дали не търси танцьорки – ехаа! Видя ли, Смокиня все пак ни запозна с някой известен!

18:55 ч.

Какво значи фейшъл, дневниче? Калин пита дали сме го правили с Лилето… сигурно е някаква нова пластична корекция. Казах му, че между нас да си остане, ама само малко ботокс съм си сложила в челото.

19:30 ч.

ДНЕВНИЧЕ!!! Този гъз ни пита дали щу му дадем промоция като сме двете заедно! Тоя какво си мисли??? С Лилето ни е страх, кара по пътя със 150 км./ч. Какво да отговорим, какво да отговорим??!

19:40 ч.

Дневниче! Този отвратителен перверзник Калин ни остави на пътя… Лилето му каза, да !#$%#$!%  и освен това да  #%^%@$%, след което да  %$!#@$@&*^%$ и той спря и ни каза да слизаме… Това тотално няма да е мъжът на живота ми!!!! Все още вали, започва да става тъмно и няма жива кола на пътя… А така – и обхват няма!!! А сега де?! Какво да правим?

Ина Герджикова

1027

0 Comments

You must be logged in to post a comment.

Leave A Reply