Плажният дневник на една кифла- Ина Герджикова

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 часа

Мило дневниче! Днес е първият ми ден на морето! Много се вълнувам, точно пристигам на плажа. Сигурна съм, че днес ще срещна мъжа на живота си! Да видим дали не съм забравила нещо: кърпа за плаж, кърпа за коса, плажно масло 20, 25, 35 фактор, списания, шал за плажа, шал за капана, бански с динен десен, бански с леопардов десен, несесерче за оправяне на нокти, „11 минути” на Паулу Коелю, мтелския ми телефон, вивателския ми телефон, кръстословици, четка за коса, червило, спирала, карти за белот, джапанки за капана, джапанки за плажа, надуваема топка, надуваем дюшек… какво, какво още? Е, щом съм го забравила, значи не ми трябва…

10:45 часа

Мило дневниче, сега се настаних! Понеже предишният път като дойдох нямаше много хора, затова изчаках да дойдат повече и да пристигна отново подобаващо на плажа. Прекалено добре изглеждам, за да пристигна първа. Програмата е следната – печене и оглеждане за мъжа на живота ми! Целувки! ПС: Леле, колко трудно се ходи с токчета по пясъка!

11:00 часа

Някакъв тъпунгер ми каза, че трябва да платя 30 лева за шезлонга. Предложих му да ме черпи една мастика, както съм гледала по телевизията, че става, но не щя. Казах му, че съм прекалено известна, за да плащам шезлонг и той ме накара да се преместя… нищо, и от трета линия виждам идеално пътя на пичовете по вълните – все пак имаме мисия!

11:15 часа

Мило дневниче, защо има толкова много пясък на плажа? Ноктопластиката ми е съсипана!

11:30 часа

Скучно ми е… няма готини мъже засега, само някакви загорели гларуси, които и по едно мохито не искат да черпят… Преоблякох си банския, сега съм с новичкия с леопардовата щампа… баси мацката съм!

12:00 часа

Гладна съм, а в капана има само просташка цаца…

12:05 часа

Добре де, ще ям цаца…

12:43 часа

Мило дневниче! Време е да се захвана за работа! Изправих се и започнах да се мажа с плажно мляко бавно, оглеждайки се за Него да ми намаже гърба. На шезлонга до мен обаче са някакво шумно семейство с ревящи деца, а от другата страна – някакви тийнейджъри, които ми зяпат циците… Още няма следа от Единствения…

13:00 часа

Изкъпах се – има щипалки. Реших да играя по-сериозно и да си сваля горнището. Един сладур ме покани да играем волейол, ама не мога да скачам заради силикона, да не говорим, че не мога да седя прекалено дълго на слънце заради фотоепилацията… Казах му да ме адне във Фейсбук, ама май ще го игнорна…

14:45 часа

Къде си, къде си, Ромео… Скучно ми е! Говорих с Цуци, Муци, Чочи, Шоши, Бубето и Мими… Много ми липсват, мило дневниче! Жалко, че нямам повече безплатни минути…

15:00 часа

Сканирах целия плаж, мило дневниче… Няма мъже за мен… Спасителят дойде да се запознаем и ме вика в бунгалото си, простак такъв… Жорето от Нова Загора пък ми вика да ходим на водно колело… ще видим.

15:30 часа

Мисля, че го срещнах! Мина покрай мен и продължи в посока черното Бентли на паркинга! Ох, влюбена съм! Ще отида да се запозная с него!

15:45 часа

Оу, Цецо се казва! Питах го дали не иска да отидем на „Какао” тази вечер и той каза – може и че ще мине след малко край шезлонга ми да се разберем! Йей! Мисля, че съм го виждала в „Син Сити”. А може и в списание. Сигурна съм, че ми е познат.

16:30 часа

Задрямала съм… дано не съм Го изпуснала. И добре, че не изгорях – месеците солариум си струваха…

17:00 часа

Още Го няма. Знам, че ще дойде. Представям си как сме на „Какао” и той поръчва шампанско и аз съм с онази рокля с голямото деколте и после се целуваме и се снимаме… И после ще се пренеса у тях, като се приберем в София, де… и ще карам Бентлито му… И ще пишат за нас в жълтите вестници… И ще се снимам за Плейбой… Може да започна да пея, и без това имам силкон вече от тати за бала… И ще ходим по кафета…И в мола… И… И… Ох, нямам търпение!

18:00 часа

Мило дневниче… Цецо го няма никакъв! Дано не му се е случило нещо… Спасителят пак ме пита за бунгалото, смотаняк…

18:30 часа

Цецо си тръгна с някаква Николета Лозанова без “Здрасти”, без „Чао” – не мога да повярвам! Глупак! Как можа да остави нашето бъдеще просто така, общия ни живот, планове. Ами ако имахме дете? А ако живеехме заедно?! Добре, че се отървах от него навреме… Но съм съсипана. Защо не съм аз?! Нях!

19:00 часа

Тръгвам си. Отиваме с Ники към бунгалото му… много съм нещастна и се напих с мастика.Трябва да си повдигна самочувствието… И утре е ден – един прекрасен ден да срещна мъжа на живота си!

 

Ден 2

8:30 ч.

Мило дневниче! Много се вълнувам, днес ще дойде Лилито ми, най-добрата ми приятелка на целия свят! И без това ми писна да съм сама на море… оказа се, че е много трудно да срещнеш мъжа на живота си, когато е пълно със загорели простаци и натокани кифли. Не знам за какви се мислят с тези гигантски, евтини силикони… Нищо! Прекалено съм красива, за да се сравнявам с тях! Не могат да ми стъпят ни на ноктопластиката, ни на акъла!

9:30 ч.

Посрещнах Лилито и ще ходим на плаж. Тя е много умна, мило дневниче, сети се да се наточим много за плажа и затова намерихме един фризьорски салон наблизо и ще си направим косите сега. Дано имат специалната маша, че да ми направят „вафлички”, а Лилито вика, че букли иска.

11:00 ч.

Целувки от плажа, мило дневниче! Съжалявам, че пиша толкова рядко, но докато дойдем и се настаним… А и се забавляваме страхотно!!! Направиха ни косите – много се харесвам, само че много скъпо, бе… 60 лева за „вафлички”. Взехме си шезлонг за 30 лева, защото така или иначе скоро ще срещнем Нашите мъже и ще се оставим на тяхната грижа, така казва Лилето.

13:30 ч.

Много е трудно, мило дневниче, за две момичета да са сами на море L Бяхме в пицарията, оглеждахме се първо дали някой няма да ни покани на своята маса… тц… трябва да има отделен плаж за такива мацки като нас и за Нашите мъже, не разбирам защо трябва да се месим с простолюдието… Седнахме след 10 минути, после 1 час чакахме две шопски салати… направо ме сви корема от глад… после сметката, отново много пари искат. Лили им каза, че сме певици на Пайнер, дали няма намаление, но злобната сервитьорка нищо не каза – завижда.

16:00 ч.

Имахме прекрасен следобед, дневниче! Купонът вече започна! Изпих 3 мохитота, че Лили каза, че е просташко да пием мастика. Разхождахме се по плажа, всички ни заглеждат, а ние се правим на недостъпни – така де, да не сме някакви лесни, все пак искаме да се влюбим наистина… Може да е защото се сетихме да си сложим еднакви бански – страшни сме тупалки! Добрата новина е, че Лилито каза, че видяла Тони Стораро на един шезлонг – трябва да се запознаем с него! Ами да, навсякъде има плакати, че ще пее! Ако се сприятелим с Тони, може да ни покани на участието си довечера, ще танцуваме много и ще се запознаем с пичове, ще ни черпят, а кой знае – може и да се снимаме в някой негов клип? Йей! Много се вълнувам!

20:10 ч.

Пих вода от чешмата, Лилито каза, че какво може да й има на една вода от чешмата… ама малко ме боли корема сега… дано не ми идва точно на морето, че не знам! Ще хапнем дюнери, че не ни се дават пак толкова пари в онази пицария…

21:00 ч.

Мило дневниче, пиша от дискотеката!!! Много се натокахме, направо не се издържа. Сервитьорката ни искаше 120 лева за маса с бутилка уиски или водка, Лилито й каза, че чакаме Нашите мъже и по-добре на бара да изчакаме – хихи! Но тази кифла ни даде едно столче само, другите били резервирани… не стига, че платихме вход, а и едно столче ни даде – завижда.

22:30 ч.

Тони пее, ние танцуваме тук на бара. Скоро ще си изпълни хита за сладураните, които сме ние тотално и Лилито вика да се целуваме. Пием някакви сладки шотове, не знам какво има в тях, но са вкусни! Всички мъже ни заглеждат, а ние си сканираме от бара – все пак не искаме някакви навлеци да ни се лепнат и готините мъже да не дойдат заради тях…

23:00 ч.

С Лилето се целувахме! Аууу какви смее!!! Ей сега и Тони ще ни поздрави сигурно по микрофона!

23:05 ч.

Някакви други кифли видяха от нас и те се целуваха… Много тъпо. Пием още шотове, защото не искаме да ни бъркат с тези… мърли…

23:30 ч.

ВИДЯХГО! ВидяхговидяхговидяхГО! Мило дневничеее!!! Ето го моя мъж! Облечен е целия в бяло… един мускулест такъв. Пуши пура в близкото сепаре! А не като онзи пършив Цецо от вчера!!! Знаех си, че ще срещна любовта на живота си наистина! Чакай да кажа на Лилито!

23:40 ч.

Дневниче… Лили… тя… отиде при моя човек…

23:45 ч.

Сама съм на бара. Лиляна е при Моя мъж и се смеят.

23:50 ч.

Ей сега ще се разправя с тази кифла!!!

00:00 ч.

Охраната ни изхвърли… Не може да стане по-лошо! Отидох при „най-добрата ми приятелка” и й вдигнах скандал. Тя ми показа среден пръст и каза, че съм пияна и после ще се разправяме. Тогава и отпрах екстенжъните на тази предателка мръсна, че да я види пичът що за стока е!!! После тя ми скъса любимото потниче! Аз пък успях да я одера, тя разля всичко по масата… и така охраната ни изхвърли! Отивам пак в бунгалото на спасителя, че не искам да спя с тази кучка на едно място…

00:15 ч.

Браво бе, заключено е! Чувам пъшкане отвътре… вече няма как да е по-зле… а? Къде ми е портмонето!?

 

Ден 3

9:00 ч.

Мило дневниче! Не се притеснявай за мен, аз съм добре! Днес е третият ми ден на морето. Добрата новина е, че портмонето ми се намери (и слава Богу! Толкова много снимки имаше в него!)… лошата – нямаше ги парите. Сега чакам бате да ми прати запис, че не може без пари на море, колкото и тузари, които искат да черпят да има.

9:30 ч.

Мисля, че днес някой има да се извини. Отиваме на кафе с Лилето да поговорим…

10:30 ч.

Оправихме се с Лилето, мило дневниче! Много се радвам да си имам най-добрата приятелка отново! Онзи от дискотеката се оказал пълен задник – казал й на сутринта да си вземе колкото пари иска от портфейла му и да се пръждосва… представяш ли си!!! Че тя да не е някаква уличница!… Не трябва така да говоря, ама съм благодарна на Лили, че ме спаси от него. Сега отиваме на плаж отново. P.S: Благодаря ти, че те има, мило дневниче!

10:45

Мило дневниче, Лилито е най-страхотната приятелка на света!!! Аз й казах, че са ми откраднали парите и нямам за плаж. Тогава тя пък ми призна, че все пак взела от портфейла на оня задник няколко стотака и да не се притеснявам. Ей това е истинска приятелка! Цунках я толкова дълго и сладко, че някакъв сервитьор в бистрото, пред което бяхме, се спъна и обърна една маса заедно с клиентите на тротоара. Простак!…

11:00 ч.

Мило дневниче! Целувки от плажа! Сега се печем – трябва да имаме идеален тен все пак, за да се срещнем с Нашите мъже. Нищо особено – къпахме се, някакви студентчета ни викаха да играем белот, но ние отказахме – Лилето каза, че е просташко. Леко ни е скучно… но то пък не може само купон, трябва и малко почивка! Сега си мисля, че сме точно като Парис Хилтън и Никол Ричи – мнооого сме яки!

12:30 ч.

Уааааау! Какви новини имам само! Никога няма да ми повярваш, дневниче!!! Запознах се с Митко в капана. Много е готин! Каза, че е продуцент по принцип, но тъй като съм много интересна и красива, предложи да ми стане личен PR! Каза, че познава и Евгени Минчев и хора в Пайнер и… точните му думи „Мога да позная звезда, когато видя такава!” Леле! Най-накрая! Толкова труд, усилия, нерви… но не спрях да вярвам и ето – съвсем скоро ще стана известна! А когато стана известна, знам че ще срещна Мъжа на живота си! Знам го! Оххх, колко съм щастлива! Нямам търпение да кажа на Лилето… А… Още по-добри новини! Лилето пък в това време се запознала с някакъв футболист! Прекрасно – днес, мило дневниче, ни е щастливият ден!

13:00 ч.

Преместих си кърпата при Митко, за да планираме кариерата ми, както той каза – няма повече някакви Златки-патки да излизат по кориците вместо мен – това време било свършило. Митко много си разбира от работата, мило дневниче! Запозна ме с неговите приятели – и те са PR-и, много млади и готини момчета – може някой от тях да стане PR и на Лилето, трябва да питам. Ето – от 1 час имам PR и вече усещам как кариерата ми върви нагоре, как не съм се сетила по-рано??

13:30 ч.

С Митко решихме, че ще направим фотосесия на плажа днес, за да може още тази вечер да пусне снимките във Facebook и неговите влиятелни приятели да ме видят и да започнат да се борят за мен и да предлагат да се снимам я в реклами, я в клипове, пък може и да пропея – Митко каза, че и тези от Пайнер не можели в началото, ама ги научили. Голяма съм късметлийка, мило дневниче, че от целия плаж успях да го срещна и той да избере мен!

13:35 ч.

Ще ми правят фотосесия, лалалала! Ще позирам и ще съм секси, тиририри! Ще стана известна!!! Истинска фотосесия с фотографи, гримьори, фризьори, асистенти… Дано Лилето не се обиди, все пак цялото внимание ще дойде към мен. Дано нейният футболист не се влюби в мен, че пак да си имаме неприятности. Пък ако ли да – можеш ли да му се сърдиш, все пак и аз съм звезда!

13:45 ч.

Сетих се – ще питам Митко дали не може да се снимам в някой филм, той ще може да го уреди това 100% – каза, че много известни хора, нямало да споменава имена, му дължали услуги… така че сигурно ще стане!

14:00 ч.

Мило дневниче! Много е уморително да се работи по цял ден, когато си на море :( Сега ще поспя малко, после още работа… баси на почивка ли съм или на работа! Кариерата изисква жертви! P.S: Казах на Митко за филма и той каза, че няма проблем – сега щял да провери дали има главна актриса за „Мисия Лондон 2″. Йеее!!!

15:30 ч.

Отивам на фотосесия сега, мило дневниче! Бързам, така че набързо – толкова се вълнувам, че сънувах мен и Лилето като се върнем – как аз съм известна певица и/или актриса и/или модел, а тя е футболна съпруга, мъжа й рита в „Манчестър”. И всичко е като в доброто старо време – пием си кафенца, пазаруваме си заедно, караме много яки коли и сме много щастливи! Мило дневниче, мечтите ни се сбъдват… разбира се, след много, много труд!

16:00 ч.

Мило дневниче, Митко каза, че не трябва да губим време да чакаме всички гримьори, фризьори, фотографи, асистенти – сигурно щяло да отнеме часове да дойдат и ще изпуснем добрата светлина. Затова ще ме снима с неговия фотоапарат и ще се престорим, че снимките са папарашки. Идеята е как уж той ме е хванал на плажа да влизам във водата с бански и после да излизам – без. Много е умен този Митко,бе ей! Страшен PR и е толкова млад, представяш ли си като стане на 30-35 сигурно ще се бият, за да им е PR, ама нъц! Каза и да се правя, че не го виждам. Добре започваме!

18:00 ч.

Много съм уморена! Влязох и излязох от морето 100 пъти докато направим добри кадри. Митко каза, че съм много фотогенична и като нищо да ме извикат в „Биг Брадър” веднага щом видят снимките. Каза, че ще говори с тях за мое собствено риалити! Днес беше прекрасен ден, мило дневниче, толкова много работа и такъв обрат в кариерата ми! Сега Митко щял да покаже на колегите си PR-и снимките за мнение и после веднага да ги прати в „Блясък”! Трябва да видя Лилето, че като започне да пътува по чужбина с мъжа си, много ще ми липсва, мило дневниче!

18:30 ч.

Дневниче! Лилито плаче на бара… Много ми е мъчно! Напила се е много. Футболистът я бил излъгал. Не бил футболист, а смятал да се пробва, иначе ритал зад блока. И не карал Мерцедес, а смотан Голф. Завел я в бунгалото си, изчукал я и чак после й признал истината. Измамил я е, за да се възползва от доброто й сърце, дневниче! Такива са мъжете… Не й върви на Лилито, много тъжно… Дано Митко може да й стане PR и на нея, че да се разведри.

19:00 ч.

Исках да питам Митко дали може да стане PR и на Лилето, но не мога да го намеря никъде… Чакай да му звънна.

19:01 ч.

Вдига някаква жена… каза, че Митко на този телефон няма. Много странно – сигурна съм, че това е номера, защото го записах и в дневничето си за всеки случай… Нищо, ще пробвам на този в офиса му – стават грешки…

19:02 ч.

Пак грешка! Ама голяма съм патка – какво съм записала… Дай да видя във Facebook, той е толкова известен, че сигурно ще го има…

19:03 ч.

Митко, Митко, Митко… Мисли, момиче… бе как му беше фамилията!?!? Да! Иванов.

20:00 ч.

Мило дневниче… прегледах всички 1100 човека на име Димитър Иванов във Facebook и го няма… Как така, ами сега?!

20:02ч.

Дневниче… Лили е много пияна, вече говори глупости! Каза, че Митко ме бил излъгал само за да ме снима гола! Каква простотия само! Каза, че приятелите му не били никакви PR-и, а цял следобед седяли до нея в капана и се смяли каква съм патка… Трябва да й спрем пиенето на Лили, мило дневниче… Ама може ли да я обвинява човек – тя зарязана, аз – известна. Завижда… Както и да е – ще видим къде ще ходим утре на плаж, че утре вече ще съм прекалено известна… PS: Ооо, да не забравя да кажа на Митко да ми наеме охрана.

 

1027

2 Comments

  1. Ana-liza казва: -

    Кифли с кифли

  2. голям майтап

You must be logged in to post a comment.

Leave A Reply