Плажният дневник на един батка – 2 част

Плажният дневник на един батка – 2 част

Батки2

Малко се бях вкарал в лош филм преди дни, но в момента пак съм в страхотна форма и на линия. Всъщност снощи бях на линия, даже на две и ся ми е добре. С Каймето цапнахме по няколко къси черти от качествения амфет на Дочко Дилъра плюс два бонбона от онея руснаци и разцепихме на бг-рап партито.

По принцип синтетиката си върви с хаусче, ма аз не подбирам много. Дреме ми, нали съм в играта. Само за чалгицата си е ясно – класно уиски с много лед и салфетки. Едно време легендите от 90-те така са мутреели – на едро и като за последно. Като Нерон и как бяха другите гръцки богове там… Няма значение.

Свин Сити не важи на плажа

Група шопи се натресоха на “какаото” да гъзареят, но им показахме кой е дъ биг бийч бос, ако ме разбираш кво имам предвид.

Тука номерцата от Свин Сити не ни минават, хрускаме ги на закуска дупетата от оная поляна софийска. Само още някой да ми заговори на “копеле” и му уреждам две седмици ол инклузив в травматологията. Там, където сигурно продължава да лежи и меката китка, проклета, дето ме беше проследила надран до нас миналата седмица.

Мъжът си е мъж

Вмъкнало се гейчето в апартамента и ми вкарва филми. Ебаси шока, като се събудих. Добре, че се познавам и няма нужда да помня какво е станало.

Мъжът си е мъж, не е възможно да объркам контактите аз. Ама му показах на женчото за кво иде реч. На втория шамар се свлече и записка като последното ми гадже. Малко му е, батките цяла седмица ме бъзикаха на “пидал”.

Разчуло се и ме разнасят по плажа, лицата долни. Завиждат и те, нали ги знам. Винаги им крада фльорците изпод напудрените носове и един път като стана куцо, веднага се наежиха. Ще ги строявам скоро.

Сух от морето излязох, еей…

Другата сакатщина също се размина и нямам грижи, бате. Нали бях взел Х-5-ата на Диньо, обаче изчезна някъде в онази легендарна вечер дето се натупахме като изродите от “Последният ергенски запой”.

Бях се подготвил Динеца да ме остави без чепки заради джипката, но за мой късмет, още същата вечер даваха по новините как го арестуват. Разкрили били ченгесарите, че меринджейства канали за трафик на бело за шмъркане и мургавелки за шляпане. То това се знаеше отдавна, бе. Нищо, сега половин година ще е вън от играта и колата му е последна грижа.

И без тва има 5 такива каручки лъскави, тарикатът гаден. Сух от морето излязох, еей…

Протеин, креатин, аминки, азотно бустерче и конски кюфтета

От два дни не съм помпил и се чувствам като манекенка. Нахлувам в залата с Тишо Трапеца и Поли Пинтията да ги изядеме тези щанги.

Дроп-серии за рамо и гигантски серии за трицепс. Подух се на животно. Рамената ми станаха като футболни топки, а вената по левия мускулен масив заприлича на градински маркуч.

Анавар-а и стромбата вършат перфектна работа. Емо Емемееца обажда оферта за хормон на растежа със сосно намаление, но нещо не ми се занимава. Това като одъртея ще го играя, че първо е много скъпо и второ – още качвам прекалено лесно.

И без цикъл пак мога натрупам 6 кила чиста маса за три седмици. Само с протеин, креатин, аминки, азотно бустерче и конски кюфтета. Това ми напомня да звънна на Цеко Цигането за онова муле, дето ми го е обещал. Като го разфасовам и ще имам протеинец за цифра време напред, както казва Пачо Софиянеца.

Мая от МОЛ-а

Като уредя схемата с коня за кюфтаци, се заемам и с една кобилка – Мая от МОЛ-а.

Запознах се преди два дни с мацето в един от скъпите магазини, гледах там за чантичка диагоналка.

Първо я помислих за клиентка, но по-късно разбрах, че всъщност е продавачка там. Нищо бе, не може само принцеси, а и женките от простолюдието са много по-благодарни и непретенциозни.

Писна ми от разни кифлета, богаташки дъщерички дето мрънкат на всеки 26 секунди и те предизвикват да ги плеснеш през лицето с опакото на ръката. Най-мразя после да ми остава фондьотен по пръстите.

Хипстърите тревомани

Майчето се оказа доста назад с материала. От онея, как им викаха… хипстърки. Заведе ме в някаква дупка, само колелета имаше отпред. Ебаси мизерниците. Такива ги газим, по принцип.

Вътре пълно с хилави тревоманчета и ми слушат тотални простотии от миналия век. Едвам издържах. Разкарах тая Мая и се прибрах да си оправя вкуса с малко 50 Сент, братчет ми Джей-Зи и класики на Валдес за десерт.

Помечтах за 90-те. Златно време на големи, истински мъже. Всички книги за мутрите имам, ей. Прелиствал съм ги, а някой път ще ги прочета целите. Поне някои от тях, де.

Пускам плазмата и спичам зверски. По новините дават Диньо оправдан по всички обвинения. Извиняват му се, а после пускат кадри как се ръкува с кмета и зам. министъра.

Мамичката му! Какво да измисля сега за джипката…

Големият Лебовски/Lifecafe

0 Comments

You must be logged in to post a comment.

Leave A Reply