Къщи за гости Белла Терра

logo

 

 

 

1233

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Къщи за гости Белла Терра

Kъщи за гости с басейни “Белла Терра” са обособени в комплекс и се състои от три къщи – две самостоятелни къщи за гости, всяка от които е с по четири двойни и една тройна стая – общо за 11 души всяка. Към всяка стая има самостоятелен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия, интернет и обширни веранди, от които се разкрива панорамна гледка към Стара планина.На разположение са напълно оборудвани трапезария и кухненски бокс.

pic1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На разположение на гостите са два басейна – за деца и за възрастни, които отлично съчетават слънце, плуване и планински въздух.

Предлагаме Ви прекрасна възможност за семейни почивки, културно – исторически туризъм, риболов и екотуризъм. Предлагаме транспорт от летище София, както и от всяка точка на България до къщи за гости с басейни „Белла Терра” в луксозни 15 местни микробуси с климатик.

Къщи за гости с басейни „Белла Терра” се намират само на 11 км. от Дряново,14 км. от Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро, 18 км. от село Боженци, 25 км. от Габрово и Етъра, 21 км. от Трявна, 30 км. от Велико Търново и Арбанаси.

В къщи за гости с басейни “Белла Терра” се намира 120 годишен извор, който дава животворна сила на хората от с.Гостилица и региона на общ. Дряново.

pic2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Къщи за гости “Белла Терра

с. Гостилица, общ. Дряново

за резервации:
0879 409 185; 02/ 887 37 08;

за настаняване:
г-жа Нели Рачева- 0879 409 185

за резервации за групи:
0878 511 606