Дневникът на един проруски трол

Дневникът на един проруски трол

План за пропаганда

Събуждам се с новия албум на гигантите от “Любе” и веднага отварям нета да прочета за пореден път един от текстовете на Александър Дугин за Евразия и имперската наглост на САЩ.

Или по-скоро СЕЩ – от Съединени еврейски щати.

Сибирски гняв изпълва тялото ми всеки път, когато стигна частта, в която Дугин говори за нацистките диктатури, инсталирани от Запада и за тероризма, с който ционистите така коварно боравят.

Едновременно вдъхновявящо и ядно ми действа неговото величаво писане. Есетата на Дугин са ми като боен марш в студената сутрин. Вървят идеално с руския чай и първата малка водка за деня.

До нас в “Изгрев” са отворили нов руски деликатесен магазин и е просто страхотен. На няколко минути пеша от парк-хотела и Посолството.

Напоследък Посолството е единственото смислено място в пребитата от прозападни гаулайтери България. Могъща цитадела на руската сила, крепост на дружбата, славянски оазис в мръсното море от ционизъм, империализъм и еврогейски директиви за смазване на древния български дух.

Продължавам да чета Дугин, докато гледам новини по RT.

Показват архивни кадри на американски войници, които мъчат затворници в Абу Гариб. Изроди мръсни! Я пробвайте в Москва да го направите това.

Ядосвам се, гаврътвам водката и изключвам плазмата. Продължавам с Дугин – единственият смислен и ярък философ на нашето време. Путин знае, че Дугин е визионер.

Харесвам си един пасаж за овчедушието на Европа, изнасилена като блудница от Чичо Сам.

Идеалено е за първи пост за деня. Вчера успях да събера общо 1004 харесвания, 368 коментара и 911 споделяния с едва 16 публикации в еврейската зукърбъркова ЦРУ-машинация, наречена Facebook. Нека следят тия в Пентагона и да знаят какво мислим за тях.

А 1004 харесвания и 911 споделяния е твърде добре. За такива резултати средностатистическите соросоиди сигурно печелят доларченца поне за 200 грама марихуана. Е, и аз не се оплаквам. Но ние за разлика от соросоидчетата сме нормални(нищо че сме на хапчета) и от правилната страна на историята.

Това е война и ний сме на фронта. На карта са заложени съдбините български и моите доходи.(Тези рубли нещо много бързо заминават!)

Битката е изнесена в Интернет.

Социалната мрежа е новият връх Шипка, а ордите се опитват да го превземат, но ще бъдат изметени и пратени на бунището на историята, където скоро ще се озоват и САЩ и Израел и Еврогейският съюз.
Някакъв американски агент ме обвинява на лично съобщение в рубладжийство.

Ей, мерзавец! Майцепродавец деформиран.

Пускам му брутален отговор от хиляда знака, но в крйна сметка го блокирам. С такива няма какво да дискутираш. Дребни платени мърлячи, мушмороци продажни. Да ходят да се молят пред американското или израелското посолство за стотинки да си платят интернета.

Губят и знаят, че губят. Такива западнали западнячески тролчета са ми ясни.

Тия знаят само да бълват агресивна пропаганда. САЩ се готвят за война с Русия, а тия се опитват да манипулират реалността, да я подменят. Разполатат са ракети, провеждат се учения, Украйна умира, а нас ни занимават с измислени проблеми. Богати евреи плащат за мигрантския поток от терористи, а тука ни сервират някакви конспирации против Путин.

Мислете бе, хора. Мислете. Просто е.

Втори пост за деня – линк към реч на Кисельов. Разпилява ги. Поне 112 споделяния не му мърдат. Обличам се и тръгвам към руския ресторант за бизнес обяд и брейнсторминг с нашите хора. Само не знам защо отскоро започнаха да му казват брейнсторминг. Предполагам, че е иронично. Гаврим се с хамериканците.

Много ползотворна среща, планирахме голяма информационна офанзива за края на седмицата.

Изпих три кристални като сълзи на кавказка девственица водки, пробвах новата салата Иван Грозни”, после една сельодка под шубой, порция Гришка Распутин и десерт Одесса. Превъзходно.

Събирам информации за седмичната ми рубрика в тв “Валфа”.

Вече е с ново заглавие – “Трибунал”. Избирахме между три варианта – “Трибунал”, “Залп” и “Напредъ”.

Ше ги попилея довечера. Планирали сме включвания на живо на зрители като сме уговорили 12 човека от партийния актив и сме им пратили точните указания какво да кажат в ефир. Соросоидите нямат шанс. Винаги сме с няколко лъвски скока пред тях.

Пускам постове 2,3 и 4 във Facebook с линкове към ПАНчо, близ близ, ЩИК, patreoti.eu, spodeligovednaga.bg и bgbradva.bg.

Новини за още изнасилвания, извършени от американски войници в Европа, новото руско супероръжие изпепеляващо по 10 000 сирийци на веднъж и един архивен материал за експерименти с хора в Израел. До вечерта трябва да сме напомпили поне 600 харесвания и 490 споделяния.

Препечатали са ми един коментар от вчера в ЩИК и близ близ. Над 15000 хиляди прочитания за два часа в двата сайта. Като махнем техните схеми за помпане на импресии това реално прави около 20 прочитания(интересно кой от партията не го е прочел, трябваше да се поне 21 колкото е цялата партия заедно с моите роднини). Което изобщо не е малко.

Преди да отида в телевизията, съм на премиерата на новата книга на Гестапов – истински български патриот и експерт по национална сигурност.

Сигурен човек, човек от службите. Знаем се от толкова години, беше ми началник преди, чел съм му три от книгите, но последната май ще бъде неговият шедьовър. “Лъжите за Държавна сигруност” е перфектното заглавие и антидот срещу отровите на тия платени мушмороци.

Някакви мърлячи са сготвили протестченце преди премиерата. Не можело бивш шеф на репресивните структури да издава такива книги безнаказано. Ще видите вие една репресия, еврогейченца.

Сипвам една водка и чета Чомски в тоалетната.

След 15 минути ще дойдат да ме вземат за премиерата на “Лъжите за Държавна сигурност”. Пускам водата и един пост във Facebook с цитати на Дугин. Лайк още на първата секунда. Телефонът звъни със “Смуглянка”. Долу са и ме чакат.

Пътуваме към книжарницата, а аз използвам времето, за да пусна линк към нов видеомонтаж с изказвания на Путин. Огромен е. Висок и строен.

Харесвам няколко публикации на страницата на Росси?я – Российская Федерация – Russia и гаврътвам още малко прозрачна магия от манерката.

Спираме пред протестиращите – петнайсетина мършави соросоидчета с евтини плакати. Гестапов влиза през входа с още няколко човека, а тия мълчат, гледат в земята и въртят очички. Минавам покрай тях, а тия се дърпат, за да направят място. Мишоци.

Премиерата е прекрасна, десетки хора, елегантни, ерудирани, завършили в Москва и служили на партия и ДС, наредили се на стройна опашка за автографи от Гестапов. После коктейл със скариди и водка. Красота.

Хващам едно такси и към телевизията. Шофьорът е пуснал някаква американска помия. Хвърлям му смачкана двулевка: “Махай тая гадост веднага, намери ми нещо руско!” Слуша и изпълнява.

Спираме пред входа, пълно е с полиция. Разпитвам насъбралите се сеирджии – шефът на “Валфа” е арестуван, бил се опитал пребие някакъв гост, който казал, че Путин е деспотично жуже.

Ах, как не дойдох по-рано! Мерзавец. Предаване няма да има. Ще отида поне да напсувам някой в интернет.

Влизам във Фейсбук и започвам да описвам репресиите над свободните медии. Повтарям същото в ЩИК, близ близ, ПАНчо. Това е директна провокация и поръчка на американското посолство. Или на израелското. Започва се…

 

Големият Лебовски

0 Comments

You must be logged in to post a comment.

Leave A Reply